Kérdése van? Hívjon! +36-76/508-760

Arcápolási javaslatok

Aknéra hajlamos bőr

Finibus Bonorum
1999.11.30 11:33
Aknéra hajlamos bőr

Az aknéra/pattanásokra hajlamos bőr túlzottan zsírosodik, pattanások jelennek meg az arcon, háton vagy a mellkason. A faggyúfelesleg miatt a pórusok kitágulnak és eltömődnek. Durva felületűvé válik a bőr. Olyan termékeket kell használniuk, amelyek összehúzzák a pórusokat, továbbá a bőr tisztántartására is fokozottan ügyelniük kell.

Tisztítás
Benton arclemosó hab

Benton arclemosó hab
Az arctisztítás utáni bőrfeszülés minimálisra csökkentésével, a természetes eredetű tisztítóhab segít az alapos tisztításában az esti rutin során.

Nedvesítsük meg az arcot és a kezét langyos vízzel, majd habosítsuk és tisztítsuk meg megfelelő mennyiséggel!

 

Toner / Hámlasztás
Benton Aloé BHA toner / Benton csiga-méh Skin toner / Benton Deep zöld teás toner

Benton Aloé BHA toner
BHA-val feloldja az elhalt hámsejteket és az aloé hidratálja a bőrt.

Benton csiga-méh Skin toner / Benton Deep zöld teás toner
A zöld tea levélvíz szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat és segíti a bőr hűsítését, megtisztítva azt a faggyúfeleslegtől és más szennyeződésektől.

A nedvesség az tisztítás után nagyon gyorsan távozik a bőrből, ezért fontos, hogy a tisztítás után a lehető leggyorsabban hidratálja a bőrt. (Ideális időzítés - 3 másodperccel a tisztítás után)

 

Eszencia
Benton csiga-méh eszencia

Benton csiga-méh eszencia
Gyengéden segít egységessé tenni a bőrtónust, feszesebbé és hidratáltabbá teszi a fakó bőrt.

Arctisztítás után készítsük elő a bőrt tonerrel, majd pumpáljunk megfelelő mennyiségű terméket a kezünkbe és oszlassuk el egyenletesen a bőrön! Finoman ütögessük a bőrbe, segtíve a beszívódást!

 

Szérum
Benton Teafás szérum / Benton Goodbye Redness centellás krém problémás bőrre

Benton Teafás szérum
Teafa összetevőinek hála hatékonyan csökkenti a bőrirritációkat. Bőrvédő, hidratáló tulajdonságai mellett segít kiegyensúlyozni a bőr faggyútermelését, így tisztább, kiegyensúlyozottabb bőrképhez segít hozzá.


Benton Goodbye Redness centellás krém problémás bőrre
Azonnal hidratálja, nyugtatja a kivörösödött bőrt. Helyileg vagy az egész arcbőrön használható krém védi és nyugtatja a gyulladt, érzékeny bőrt.

Teafás szérum: Miután tonerrel egyenletesebbé tettük a bőr textúráját, vigyünk fel megfelelő mennyiségű szérumot és egyenletesen oszlassuk el!
Goodbye Redness centellás krém: A bőrápolás utolsó lépésében vigyünk fel megfelelő mennyiséget az érintett területre, vagy az egész arcra! Finoman ütögessük a bőrbe, amíg felszívódik

 

Hidratáló
Benton Aloé Hyaluron arckrém / Benton Goodbye Redness centellás gél

Benton Aloé Hyaluron arckrém
Aloé-levélvíz, hialuron-7 komplex és növényi kivonatok fokozatosan töltik fel a bőr nedvesség készleteit, ásványi anyagokkal táplálják azt és hidratáló védőréteget képezve segítenek visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Benton Goodbye Redness centellás gél
80% Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, amely kezeli a gyulladt, irritált, kivörösödött bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, a problémásat is beleértve. Friss növényi kivonatok segítik, hogy a durva, fáradt bőr visszanyerje egészséges állapotát.

Aloe Hyaluron: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyük fel az arcra a megfelelő mennyiséget és egyenletesen oszlassuk el, majd ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!
Goodby Redness Centellás gél: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyünk fel megfelelő mennyiséget az arcra, és finoman ütögessük a bőrbe, hogy segítsük a felszívódást!

 

Fényvédő
Benton Air Fit UV Defense fényvédő SPF50/PA++++

Benton Air Fit UV Defense fényvédő SPF50/PA++++
GKémiai fényvédő, Centella Asiatica-kivonat tartalommal, amely gyengéden fedi el a bőrt és védi a káros környezeti hatásoktól. Zöld színű botanikai összetevői és hidratáló formulája megnyugtatja és nedvességgel látja el a bőrt.

A bőrápolás utolsó lépésében, 20-30 perccel napon való tartózkodás előtt vigyük fel megfelelő mennyiséget egyenletesen a bőrre. Szükség szerint vigyük fel újra, ha erős napfénynek van kitéve!