Kérdése van? Hívjon! +36-76/508-760

Bemutatkozás

A Benton hivatalos magyarországi márkakereskedője, a NATUR-ALL Kft. bemutatja ezt a fiatal koreai céget, melyet két testvér alapított 2011-ben. Az egyik alapító maga is bőrproblémákkal küzdött (seborrhea), ezért olyan kozmetikumok kifejlesztését tűzték ki célul, melyek elsősorban a problémás, érzékeny bőrre nyújtanak megoldást. A Benton kerülte tehát a kemikáliák felhasználását, és a természetes alapanyagok mellett döntött. A reklámok helyett a termékek minőségében bízva dobták piacra kozmetikumjaikat, melyek így elképesztően olcsók a hatásukhoz képest. Nem csalódtak: csiga nyálka és méhméreg vonaluk mellett eddigi termékeik kivétel nélkül kimagaslóan sikeresek lettek.

A Benton logó 2023-ban megújult:

A BRAND TÖRTÉNETE

A Benton elnevezést a "Benjamin Button különös" élete című film ihlette, amelynek főhőse, Benjamin, az idő előrehaladtával egyre fiatalabbá válik a történetben. Ennek következtében azonban kénytelen elhagyni szerelmét Daisy-t. Mi lenne, ha Daisy is vissza tudná forgatni az idő kerekét és fiatalabb lehetne? Hát nem lennének boldogabbak együtt?

Noha ez csak egy kitalált történet, ám nem fogalmazódik-e meg ugyanez a vágy mindenkiben élete során, hogy újra fiatalabb lehessen? Ezért szeretné a Benton visszafordítani az időt, és fiatalabbá tenni a bőrt egészséges kozmetikumokkal.

A Benton arra törekszik, hogy természetes receptúrák segítségével visszaállítsa a bőr eredeti egészségét, ahelyett hogy ideiglenes és múlékony hatást keltene különböző kemikáliák használatával.


IRÁNYELVEK

ÉRTÉKEK | Fontosnak tartjuk, hogy a termékeket mi magunk és a családunk tagjai is használhassák. Ezért kiváló minőségű összetevőket alkalmazunk, ahelyett, hogy a divatos és költséges csomagolásra fókuszálnánk. Az a célunk, hogy megerősítsük a bőrt és visszaállítsuk annak eredeti, egészséges állapotát.

EGÉSZSÉGES TERMÉKEK | Már a termékek tervezési szakaszában kizárjuk a potenciálisan káros összetevőket és kizárólag bőrbarát recept anyagokat használunk fel, így termékeinket az érzékeny bőrűek is irritáció nélkül használhatják.

KOMMUNKIKÁCIÓ | Őszinte figyelemmel fordulunk a vásárlóink felé és fontosnak tartjuk visszajelzéseiket. Minden véleményre nyitottak vagyunk legyenek azok a szolgáltatással, termékekkel kapcsolatosan felmerülő hiányosságok, tapasztalatok vagy fejlesztésükre vonatkozó javaslatok.

CGMP & ISO | A Benton termékek gyártása CGMP & ISO minősített létesítményekben történik, szigorú ellenőrzés és magas minőségi előírások betartása mellett.

FRISS TERMÉKEK | Bár a tömeggyártás nagy mértékben csökkentheti a termék előállításának költségét, mi mégis ragaszkodunk a kisebb adagokban történő gyártáshoz, hogy mindig friss termékekkel szolgálhassuk.

MENTES AZ ÁLLATKÍSÉRLETEKTŐL | A PETA, a világ legnagyobb állatvédő szervezete által igazoltan állatkísérlet mentes gyártó vagyunk.
Jogosultságunk van a “Beauy without Bunnies” logó használatára termékeinken.