Kérdése van? Hívjon! +36-76/508-760

Arcápolási javaslatok

Finom vonalak és ráncok

Finibus Bonorum
1999.11.30 11:33
Finom vonalak és ráncok

A szemkörnyék az egyik legérzékenyebb bőrterület az arcon. A felhám vékonyabb és sokkal kevesebb faggyúmirigy található itt, mint az arc más részein. Védtelenebb a külső hatásokkal szemben, könnyen kiszárad és idővel veszít tömörségéből. Hogy megelőzzük a korai öregedés jeleit és a szarkalábakat, fontos minél előbb elkezdeni a megfelelő hidratálást és táplálást. (A koreai hölgyek már 20 éves kortól használnak szemránckrémet.)

Arctisztítás
Benton arclemosó hab

Benton arclemosó hab
Az arctisztítás utáni bőrfeszülés minimálisra csökkentésével, a természetes eredetű tisztítóhab segít az alapos tisztításában az esti rutin során.

Nedvesítsük meg az arcot és a kezét langyos vízzel, majd habosítsuk és tisztítsuk meg megfelelő mennyiséggel!

 

Toner / Hámlasztás
Benton PHA hámlasztó toner / Benton csiga-méh Skin toner

Benton PHA hámlasztó toner
Segít egyenletesebbé tenni a bőrfelszínt, nedvességgel látja el a bőrt és gyengéd hámlasztást biztosít.

Benton csiga-méh Skin toner
Csökkenti a bőr érdességét és a mikroráncokat. Arctisztítás után ez az első lépés, tehát kulcskérdés a tiszta összetétel. Mentes a mesterséges színezékektől és illatanyagoktól.

PHA hámlasztó toner: Arctisztítás után vigyünk fel megfelelő mennyiséget a száraz arcra, és egyenletesen oszlassuk el, elkerülve a szem és a száj környékét! Az ujjbegyekkel finoman masszírozva távolítsuk el a cellulózt és az elhalt hámsejteket! Mossuk le langyos vízzel!
Csiga-méh Skin toner: Arctisztítás után pumpáljunk megfelelő mennyiségű terméket a kezünkbe és oszlassuk el egyenletesen a bőrön! Finoman ütögessük a bőrbe, segtíve a beszívódást!

 

Eszencia
Benton Fermentált eszencia / Benton csiga-méh eszencia

Benton Fermentált eszencia
Visszaadja a fakó, felborult víz-zsírháztartású bőr egészséges ragyogását, hidratálja, táplálja és élettelivé teszi.

Benton csiga-méh eszencia
Kisimítja a károsodott, durva bőrt és ellenállóvá teszi a stressz és a külső környezeti hatásokkal szemben. Rendkívül gazdagon hidratál, látványosan egységesíti a bőrtónust és csökkenti az apróbb ráncokat.

Fermentált eszencia: A bőr megtisztítása után vigyünk fel megfelelő mennyiséget az arcra, és egyenletesen oszlassuk el, majd finoman ütögessük a bőrbe, segítve a felszívódást!
Csiga-méh eszencia: Arctisztítás után készítsük elő a bőrt tonerrel, majd pumpáljunk megfelelő mennyiségű terméket a kezünkbe és oszlassuk el egyenletesen a bőrön! Finoman ütögessük a bőrbe, segtíve a beszívódást!

 

Szérum
Benton Ultimate csiga-méh szérum

Benton Ultimate csiga-méh szérum
Élénkíti a bőrt, kimagasló hidratálást nyújt, megakadályozva, hogy a nedvesség elpárologjon, véd a bőrproblémák kialakulásától és csökkenti a ráncokat.

Arctisztítás után pumpáljunk megfelelő mennyiségű terméket a kezünkbe és oszlassuk el egyenletesen a bőrön! Finoman ütögessük a bőrbe, segtíve a beszívódást!

 

Hidratáló
Benton Aloe Hyaluron arckrém / Benton Goodbye Redness centellás gél

Benton Aloe Hyaluron arckrém
Aloé-levélvíz, hialuron-7 komplex és növényi kivonatok fokozatosan töltik fel a bőr nedvesség készleteit, ásványi anyagokkal táplálják azt és hidratáló védőréteget képezve segítenek visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Benton Goodbye Redness centellás gél
80% Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, amely kezeli a gyulladt, irritált, kivörösödött bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, a problémásat is beleértve. Friss növényi kivonatok segítik, hogy a durva, fáradt bőr visszanyerje egészséges állapotát.

Aloe Hyaluron: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyük fel az arcra a megfelelő mennyiséget és egyenletesen oszlassuk el, majd ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!
Goodby Redness Centellás gél: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyünk fel megfelelő mennyiséget az arcra, és finoman ütögessük a bőrbe, hogy segítsük a felszívódást!

 

Szemkörnyék ápolás
Benton Ultimate csiga-méh szemránckrém

Benton Ultimate csiga-méh szemránckrém
Mélytápláló szemránckrém, amely élesztőgomba/csiganyál-szűrlet fermentált szűrlet tartalommal és további két prémium fermentált összetevővel, valamint peptidekkel, 17-féle aminosavval és ceramidokkal állítja vissza a bőr fiatalos rugalmasságát és ragyogását.

A bőr előkészítése után az ujjbegyek segítségével vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a szemkörnyékre és finoman ütögessük a bőrbe!

 

Hidratáló
Benton csiga-méh koncentrált arckrém

Benton csiga-méh koncentrált arckrém
GKémiai fényvédő, Centella Asiatica-kivonat tartalommal, amely gyengéden fedi el a bőrt és védi a káros környezeti hatásoktól. Zöld színű botanikai összetevői és hidratáló formulája megnyugtatja és nedvességgel látja el a bőrt.

Magas koncentrációjú, könnyű, mégis gazdag hidratáló, mely teljes körű kezelés többféle problémára: Megoldás a problémás bőrre, foltfehérítő, hegkezelő, ránctalanító, hidratáló.

 

Fényvédő
Benton Skin Fit Mineral fényvédő SPF50

Benton Skin Fit Mineral fényvédő SPF50
Ásványi UV-szűrő összetevőkkel készült, könnyű állagú fényvédővel, amely gyengéden fedi el a bőrt és védi a külső környezeti hatásokkal szemben. Hidratáló varázsmogyoró-kivonat tartalma táplálja és nedvességgel látja el a bőrt.

Egyenletesen vigyük fel a bőrre az alapvető bőrápolás utolsó lépésében, a szabadtéri tevékenységek előtt.!