Kérdése van? Hívjon! +36-76/508-760

Arcápolási javaslatok

Tág pórusok

1999.11.30 11:33
Tág pórusok

A zsírosodásra hajlamos a bőrűeknél gyakran előfordul a tág pórusú bőr problémája. A normál bőr pórusai szinte nem is láthatóak, hiszen rendkívül szűk a nyílásuk. Bennük a faggyútermelés csekély mértékű és a termelt faggyú akadálytalanul jut fel a bőrfelszínre, hidratálva és védve azt. A tág pórusok kialakulásának egyik oka a túlzott faggyútermelés, amihez a pórusok fala próbál alkalmazkodni, ezért kitágul. A bőr öregedésével a bőr kollagén termelése csökken és a pórusok fala lazává válik. Megfelelő ápolással és fényvédelemmel megelőzhetjük a tág pórusok kialakulását és csökkenthetjük a pórusok méretét.

Lemosó
Benton Deep zöld teás arctisztító hab

Benton Deep zöld teás arctisztító hab
10% zöld tea tartalommal támogatja a bőr olaj-víz egyensúlyát. A sima textúra és a növényi alapú felületaktív anyagok finom habja gyengéden, irritáció nélkül tisztítanak, miközben kamélia-olaj tartalma hidratálja a bőröd.

Nyomjunk megfelelő mennyiséget a kezünkbe, adjunk hozzá vizet és képezzünk habot! Masszírozzuk át az arcot és langyos vízzel öblítsük le!

 

Toner / Hámlasztás
Benton Aloé BHA toner

Benton Aloé BHA toner
Javítja a bőr állapotát, gyorsítja a bőrmegújító folyamatokat és egyenletes bőrfelszínt ad.

Arctisztítás után tegyünk megfelelő mennyiséget a kezünkbe vagy egy vattakorongra és egyenletesen oszlassuk el az arcon! Óvatosan ütögessük a bőrbe, amíg felszívódik!

 

Eszencia
Benton csiga-méh eszencia

Benton csiga-méh eszencia
Kisimítja a károsodott, durva bőrt és ellenállóvá teszi a stressz és a külső környezeti hatásokkal szemben. Rendkívül gazdagon hidratál, látványosan egységesíti a bőrtónust és csökkenti az apróbb ráncokat.

Arctisztítás után készítsük elő a bőrt tonerrel, majd pumpáljunk megfelelő mennyiségű terméket a kezünkbe és oszlassuk el egyenletesen a bőrön! Finoman ütögessük a bőrbe, segtíve a beszívódást!

 

Szérum
Benton Deep zöld teás szérum

Benton Deep zöld teás szérum
Egyedülálló hűsítő hatással nyugtatja a zsíros és érzékeny bőrt. Összetétele csökkenti a bőrön a felesleges faggyú és keratin mennyiségét, feltölti és vitalitást ad a durva bőrnek.

A megfelelő mennyiséget egyenletesen vigyük fel a bőrre! Higiénikusabb felhasználás érdekében a pumpa bemeneti nyílását elzáró műanyag sapkával tároljuk.

 

Hidratáló
Benton Aloé Hyaluron arckrém / Benton Goodbye Redness centellás gél

Benton Aloé Hyaluron arckrém
Aloé-levélvíz, hialuron-7 komplex és növényi kivonatok fokozatosan töltik fel a bőr nedvesség készleteit, ásványi anyagokkal táplálják azt és hidratáló védőréteget képezve segítenek visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Benton Goodbye Redness centellás gél
80% Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, amely kezeli a gyulladt, irritált, kivörösödött bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, a problémásat is beleértve. Friss növényi kivonatok segítik, hogy a durva, fáradt bőr visszanyerje egészséges állapotát.

Aloe Hyaluron: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyük fel az arcra a megfelelő mennyiséget és egyenletesen oszlassuk el, majd ütögessük a bőrbe a teljes felszívódásig!
Goodby Redness Centellás gél: A bőr tonerrel való előkészítése után vigyünk fel megfelelő mennyiséget az arcra, és finoman ütögessük a bőrbe, hogy segítsük a felszívódást!

 

Szemkörnyék ápolás
Benton Ultimate csiga-méh szemránckrém

Benton Ultimate csiga-méh szemránckrém
Mélytápláló szemránckrém, amely élesztőgomba/csiganyál-szűrlet fermentált szűrlet tartalommal és további két prémium fermentált összetevővel, valamint peptidekkel, 17-féle aminosavval és ceramidokkal állítja vissza a bőr fiatalos rugalmasságát és ragyogását.

A bőr előkészítése után az ujjbegyek segítségével vigyünk fel megfelelő mennyiségű terméket a szemkörnyékre és finoman ütögessük a bőrbe!

 

Hidratáló
Benton Deep zöld teás lotion

Benton Deep zöld teás lotion
Frissítően hidratál, a természetes növényi kivonatok gondoskodnak a stresszes és durva bőrről, helyrehozzák, megnyugtatják és revitalizálják. Enyhén savas kémhatású így nem terheli a bőrt.

Használjuk a bőrápolás utolsó lépésében vagy arckrém alkalmazása előtt! Alkalmazzunk megfelelő mennyiséget az arcra, és egyenletesen oszlassuk el! Az ujjvégek segítségével ütögessük a bőrbe!